banner2014 001

Algemene voorwaarden

Levertijd
Wij streven ernaar te leveren binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling (indien materiaal op voorraad is). Natuurlijk zullen wij altijd proberen dit sneller te doen.

Plek van levering
Wij leveren binnen Nederland. Op aanvraag ook naar andere landen.(aangepast tarief)

Natuurproducten
Omdat de meeste van onze materialen natuurproducten zijn en handmatig zijn vervaardigd, dient u altijd rekening te houden met evt. maat en/of kleurverschillen.

Kleur en uitvoering
Kleur en afbeeldingen kunnen iets afwijken van de echte kleuren van onze artikelen.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzenden. Prijs wijzigingen zijn voorbehouden.

Klachten
Wij verzoeken u om de geleverde materialen zo snel mogelijk te controleren, reclames kunt u tot 5 dagen na ontvangst van uw bestelling indienen. In ieder geval altijd voordat ze verwerkt worden, als u de materialen eenmaal verwerkt heeft kunnen wij geen verantwoording voor eventuele kleurverschillen en/of zichtbare gebreken aanvaarden. Hebt u onverhoopt klachten over een door ons geleverd artikel en/of dienst, neem dan alstublieft contact met ons op via telefoon : 06-27835493. Wij zullen vervolgens uw klacht in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk naar een oplossing zoeken. Telefonisch of per E-mail wordt u op de hoogte gebracht van een eventuele oplossing van uw klacht.

Niet goed-Geld terug
Als een artikel niet goed is of verkeerd is geleverd, wordt het zo spoedig mogelijk nageleverd dan wel het aankoopbedrag terugbetaald. Zie afwikkeling bij klachten. Indien door retourzendingen het factuur bedrag van de bestelling onder de Euro 30,- daalt, zullen wij de porto vrije grens opnieuw bekijken. Er kan dan mogelijk nog portokosten over de zending worden verrekend. De retourzending dient dan zo snel mogelijk plaats te vinden, in ieder geval binnen 5 dagen nadat wij uw klacht hebben verwerkt. Het artikel en eventuele verpakking moeten vanzelfsprekend onbeschadigd en in originele staat zijn.
MonnieZ nieuwsbrief
Welkom bij MonnieZ !!
Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.
MonnieZ is ook te vinden op facebook.
https://www.facebook.com/monniezsieraden/
Vindt MonnieZ leuk op FB en ontvang 10% korting bij je bestelling!
(kortingscode: FBmonniez)

 
webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop